fbpx

Nagelgroothandel Nailbar.nl

Het beste voor je klanten
Naar producten

Aanbiedingen

Meest verkocht

Waarom kiezen voor Nailbar?

Snelle levering
Scherpe prijzen
Topmerken

Speciaal voor jou

Nailbar. Dé online nagelgroothandel

Nailbar.nl is dé online nagelgroothandel voor al jouw nagelproducten. Met een uitgebreid assortiment aan nagelverzorgingsproducten, kunstnagels, (gel) nagellak en nagel tools hebben we alles in huis om jou te voorzien van de gewenste nagelproducten. Waarbij een hoge kwaliteit voorop staat. 

Door het enkel verkopen van producten van de beste en grootste merken in de nagelbranche, bieden wij een hoogwaardige kwaliteit met een 100% garantie. In onze webshop vind je merken als Gelish, BO. Nail en Dadi Oil

De producten van Nailbar

Bij Nailbar vind je alles wat je nodig hebt op het gebied van nagels en nagelverzorging. Gellak, BIAB, (acryl)poeders, penselen, vijlen en andere tools voor het aanbrengen van gellak en kunstnagels behoren tot het assortiment. Net zoals de verschillende soorten startersets, salonbenodigdheden en mani- en pedicure producten. 

Nagelgroothandel voor professional en particulier

Nailbar heeft alles in huis om jouw nagelstudio of jouw werk als nagelstyliste te voorzien van de benodigde nagelproducten. Denk naast de verschillende soorten nagellak en kunstnagels aan (elektronische)tools, hygiëneproducten en kleur presentaties. 

Daarnaast is Nailbar ook geschikt voor de particuliere aanschaf van nagelproducten. Door te shoppen via Nailbar beschik je over de hoogste kwaliteit nagelproducten. De nagel startersets, nagellampen en de vele nagellak kleuren helpen je mooie, sterke en gezonde nagels te creëren. 

Groothandel in nagelproducten met de beste service

Kwaliteit en service staan centraal bij nagelgroothandel Nailbar. Door enkel te werken met de beste merken bieden wij een 100% garantie. Met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding voorzien wij onze klanten van een breed assortiment nagelproducten. Bestellingen voor 15:00u geplaatst worden diezelfde dag nog kosteloos (bij bestellingen vanaf €50,-) verzonden. Wij leveren bestellingen door heel Nederland en België.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details