Nagel producten

Volg en like ons

Nailbar Facebook Nailbar Instgram Nailbar Youtube Nailbar Snapchat

Waarom Nailbar?

 • Kwaliteit
 • Goede service
 • 100% garantie
 • Hoge kortingen
 • Snelle levering
 • Leverancier van Gelish
 • Alle topmerken

Specialisaties

Bij Nailbar bieden wij de onderstaande specialisatie's aan.

Probleem Nagels 1 Dag € 99.-
Scheve Nagels, Ribbel Nagels, Groeven in Nagels, Omhoog groeiende Nagels, Havik Nagels, Wat? Alles wat je eerder hebt geleerd kun je toepassen wanneer je een normale nagel voor je hebt. Maar wat als er een afwijking is? Hoe ga je daarmee om? Welke techniek pas je toe? Welke aanpassingen moet je doen? Op deze dag leer je alles over Nagels die afwijken van normaal.

Nagelbijt Technieken 1 Dag 99.-
Een nagelbijter is toch ook een probleem nagel? Jazeker, maar wel een die een bijzondere aanpak nodig heeft om een behandeling voor je klant te kunnen laten slagen. Nagelbijters zijn de hele dag met hun nagels in de weer en kunnen dit niet laten. Deze dag staat in het teken hoe om te gaan met een nagelbijter in de salon.

Nagelbed Verlengingen (Camouflage Technieken) 1 Dag € 99.-
Lang niet iedereen is geboren met een prachtige natuurlijke nagel, Gelukkig kan deze klant terecht bij jou, jij bent de specialist en jij maakt van hun nagels een prachtige nagel. Op deze dag leer je werken met de cover poeders/Gels waardoor het net lijkt of je klanten een prachtig nagelbed van nature hebben.

Nabehandeling Perfectioneren 1 dag € 99
Tijdens het nabehandelen kun je zoveel dingen zien waarvan je denkt, tja wat moet ik hier nu mee doen? Welke aanpak is het beste. En vooral hoe krijg ik deze nagels weer net zo mooi als de eerste keer.

Traditionele manicure 1 Dag € 99.-
Niet alleen Acryl en Gel Nagels zie je in de salon. Behandelingen waarin mensen hun natuurlijke nagels laten verzorgen komen steeds vaker voor. Tijdens deze les leer je het vijlen van de natuurlijke nagel. Het lakken van de natuurlijke nagels op professionele wijze. Het verzorgen van de nagelriemen en het geven van een parafine behandeling.

Snelheid en Perfectie Training 1 Dag € 99.-
Net als bij ieder beroep zul je door ervaring sneller en beter worden. Op deze dag worden tips en Trics behandeld om ervoor te zorgen dat je op snelheid komt en je nagels leert perfectioneren.

Elektrisch Vijlen 1 Dag 99, -

Leer verantwoord met een elektrische vijl omgaan. Vijl oude Gel of Acryl Snel en veilig weg. En leer alles over soorten Bitjes en Technieken.

Spa Manicure 1 Dag € 99.-
Wat een verwennerij voor de handen van je klant. Een reiniging, een masker, een peeling en een massage. Afgestemd op de stemming van je klant. Wil je een kalmerende behandeling, of juist een verkwikkende behandeling geven. Deze dag leer je alles over de Luxe Cosmetische hand verzorging.

Spa Pedicure 1 Dag € 99.-

Onze voeten dragen ons lichaam het hele leven. Mag je daar af en toe lief voor zijn? Tijdens deze dag leer je deze cosmetische verzorging afgestemd op de stemming en voeten van je klant.

Anatomie en Pathologie Basis 1 Dag € 99.-

Je houd van je werk maar de natuurlijke nagel boeit je en daar wil je meer over weten. Logisch want het is je werkoppervlak en het is je verantwoordelijkheid als Nagelstyliste dat je weet waar je mee bezig bent. Je wilt dingen herkennen. Deze dag gaan we uitgebreid in op de Anatomie en Basis Pathologie.

Anatomie en Pathologie Vervolg 1 Dag € 99.-

Deze dag is voor de “ die hards” waar we nog dieper in gaan op de Anatomie en Pathologie van de Natuurlijke nagel.

Succesvol ondernemen 1 Dag deel of Avond € 59

Niet geheel onbelangrijk, Je verstaat je vak en je hebt er zin in, Wat komt er bij kijken om een Salon te openen en succesvol te maken en houden. Waaraan moet ik voldoen en hoe bereken ik mijn prijzen. Deze dag leer je succesvol ondernemen.

IBX Training inclusief Pakket 1 Dag deel of Avond € 232.-

Wanneer de natuurlijke nagel voor jou voorop staat is deze training een must. IBX is een revolutionair product. IBX is het enige product wat zijn werking doet in de nagelplaat i.p.v. erop. Het product herstelt, versterkt en beschermt de natuurlijke nagel van binnen uit. 

Nail Art Training 1 Dag deel of Avond € 59, -
Bling Bling, Glitters, Verfjes, Folie, is helemaal jou ding? Kom dan naar de Nail Art Training. Je hebt voor deze training geen model nodig.

Gelish Design 1 Dag deel of Avond € 59

Leer de diverse technieken om met Gelish de leukste creaties te maken. Je hebt voor deze training geen model nodig.

Acryl of Gel Design Basis 1 dag € 99.-

Jou creativiteit goed begeleid. Op deze dag worden de basis principes van design nagels behandeld. Kleurenleer, Leren Faden van kleuren. En eenvoudige designs. Je hebt voor deze training geen model nodig.

 Bijscholen/ Omscholen 1 dag € 99.-

Je wilt je vak weer oppakken, je hebt een tijd niets gedaan, bent wat onzeker en vind dat je kennis wat opgefrist moet worden. Of misschien wil je wel overstappen van een ander merk en wil je precies weten hoe de werkwijze van Hand & Nail Harmony is. Op deze dag heb je vast gerichte vragen en daar spelen we op in.

Workshops Dag deel of Avond (Prijs kan variëren)

Zeer regelmatig hebben we workshops afgestemd op wat Trendy is of met een bepaald thema. Denk aan Feestnagels, Bruidsnagels, Babyboom en ga zo maar door. Houdt onze website in de gaten voor alle aankomende workshops.

wil je nog wat meer weten bel dan naar Betty 040-2821009 of mail naar opleidingen@nailbar.nl

Online nagelproducten koopt u bij Nailbar

Kwalitatieve nagelproducten tegen een uitstekende service en garantie

Nailbar Nagelgroothandel biedt een groot assortiment, en voert diversen bekende merken waaronder Gelish, Charisma en Hand and Nail Harmony. Of je nu op zoek bent naar Acryl, Gel of andere salon-benodigdheden? Nailbar nagelgroothandel heeft het allemaal. Is er toch een product wat je in onze nagelgroothandel niet hebt kunnen vinden? Neem contact met ons op en we zoeken graag met je mee!

Lees meer

Winkelmand

Betaal veilig online

Betaalmogelijkheden

Uw account

Nieuwsbrief

Facebook

Merken

 • Gelish
 • Hand & Nail Harmony
 • Morgan Taylor
 • IBD
 • EZ Flow
 • Urban Nails
 • Entity
 • BCL
 • Astonishing
 • IBX
 • Marathon
 • Swarovski