Gelish Soft Gel Tips

Wellicht heb je het al voorbij zien komen: het nieuwe, revolutionaire systeem van Gelish, genaamd Soft Gel Tips!

Wat is er nieuw?
Waar je normaal een tip aanbrengt met lijm over een gedeelte van de nagel, bevestig je bij de Soft Gel Tips de tips over de gehele nagel! Dit wordt ook wel een fullcover tip genoemd. Nagelstyling was nog nooit zo makkelijk! Doordat de opbouw van de nagel meteen perfect is en je alleen wat hoeft te vijlen aan de vorm en lengte, heb je tijd over voor prachtige Nail Art creaties!

Hoe werkt het?
In het filmpje hieronder zie je welk stappenplan je moet hanteren voor het Soft Gel systeem, maar ook hoe je het verwijderd. Je vraagt je vast af hoe een nabehandeling gaat? Wij adviseren het grootste gedeelte eraf te vijlen of frezen en dan te soaken. Waarom? Zo behoud je het ‘perfecte’ resultaat keer op keer. Je komt niet in tijdsnood, omdat de behandeling zelf slechts 20 minuten duurt (mits je de Touch LED Lamp en de 18G Comfort Cure gebruikt). Hierdoor heb je dus ook tijd voor het afweken voorafgaand aan de behandeling!

Waarom de TouchLED Light?
Wanneer je de tip hebt aangebracht, dien je de nagel individueel te ‘flash-curen’. Dit duurt slechts 5 seconden, maar je moet dan wel de tip vast blijven houden. Hierdoor past het niet onder een gewone lamp en kun je dat gemakkelijk met de TouchLED Light doen. Deze hoef je namelijk alleen aan te tikken!

Wil jij meer informatie?
Stuur ons een bericht met de chatfunctie rechtsonder of bel naar 0413-769114.