Opleiding Acryl – Niveau 1

Ben jij gepassioneerd om als nagelstyliste aan de slag te gaan? Wij kunnen je hierbij helpen! Door onze jarenlange ervaring van lesgeven biedt jou de garantie dat je op het juiste adres bent! Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste trends.

Wat zit er in het opleidingspakket?
Bij elke opleiding hoort een productpakket waar je in de les en thuis nagels mee kunt zetten. We zijn nog druk bezig met de samenstelling van dit pakket. De prijzen hiervan zijn wisselend, omdat je dit zo duur kunt maken als je zelf wilt. Wellicht heb je al wat producten thuis bijvoorbeeld.

Wanneer?
De lessen zullen op maandagen plaatsvinden.

Voor wie?
Er is geen voorkennis vereist om met deze opleiding te starten. Na het volgen van de opleiding en het behalen van de theoretische toets ontvang je het certificaat.

Opleidingsvoorwaarden
Wil jij een opleiding komen volgen bij Nailbar? Graag willen wij je erop attenderen dat we opleidingsvoorwaarden hebben. Deze zijn hier te lezen. Met het doorzetten en volgen van een opleiding ga je dus akkoord met deze voorwaarden.

Locatie
Onze opleidingen vinden plaats bij ons in Veghel:
De Amert 126
5462 GH  Veghel

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze of een andere opleiding? Dan mag je altijd bellen naar 0413 – 76 91 14 of een mailtje sturen naar info@nailbar.nl