Basisopleiding Acryl Avond

Ben jij gepassioneerd om als nagelstyliste aan de slag te gaan? Wij kunnen je hierbij helpen! Door onze jarenlange ervaring van lesgeven biedt jou de garantie dat je op het juiste adres bent! Onze docenten worden regelmatig bijgeschoold en zijn op de hoogte van de laatste trends.

Wat zit er in het opleidingspakket?
In het opleidingspakket zit een uitgebreide en duidelijk leesbare werkmap, voorzien van voorbeelden en afbeeldingen. Deze werkmap is speciaal ontwikkeld zodat het eenvoudig door te nemen is.
Bovendien ontvang je een starter- of salonpakket naar keuze, met nagelstyling producten die je ook na het volgen van de opleiding kunt gebruiken om te oefenen of voor behandelingen.

Wanneer?
De opstart zal altijd plaatsvinden op een donderdagavond. De lessen zullen op maandag- en dinsdagavond zijn.

Voor wie?
Er is geen voorkennis vereist om met deze opleiding te starten. Na het volgen van de opleiding en het behalen van de theoretische toets ontvang je het certificaat.

Opleidingsvoorwaarden
Wil jij een opleiding komen volgen bij Nailbar? Graag willen wij je erop attenderen dat we opleidingsvoorwaarden hebben. Deze zijn hier te lezen. Met het doorzetten en volgen van een opleiding ga je dus akkoord met deze voorwaarden.

Locatie
Onze opleidingen vinden plaats bij Gail’s Nail Academy.
Van Haestrechtstraat 14 B
5051 VD  Goirle (nabij Tilburg)

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze of een andere opleiding? Dan mag je altijd bellen naar 013-8228292 of 06-23000304 of een mailtje sturen naar info@gailsnailacademy.nl