Allround Master Technician

Wil jij van alle markten thuis zijn wat betreft de nagelbranche? Dan is deze opleiding op jouw lijf geschreven! Tijdens deze opleiding krijg je namelijk meerdere systemen en technieken aangeleerd.

  1. Je begint met 2 dagen Gelish en Structure Gel.
  2. Hierna volgen 7 dagen voor de Polygel opleiding niveau 1.
  3. Tijdens Polygel Niveau 2 ga je leren werken met sjablonen en probleemnagels. Dit deel betreft 4 lessen.
  4. Hierna volg je nog eens 3 lessen voor Polygel Niveau 3.
  5. Je leert in 1 dag werken met Bare Luxury voor een luxe spa manicure.
  6. In 4 dagen leer je een tweede systeem: acryl!
  7. Daarna kun je uit twee Nail Art Workshops kiezen om te volgen.
  8. Vervolgens volg je 11 online lessen voor Anatomie & Pathalogie van ongeveer 90 minuten via je eigen laptop/pc! Voor het examen wordt je op een externe locatie verwacht.

Wanneer?
De lessen bij ons op locatie zullen op maandagen plaatsvinden en zullen starten om 10:00u. De online lessen vinden plaats op donderdag en je kunt hierin kiezen tussen het ochtend- of avondprogramma.

Voor wie?
Er is geen voorkennis vereist om met deze opleiding te starten. Na het volgen van de opleiding en het behalen van de theoretische toets ontvang je het certificaat en ben je ready to rumble!

Opleidingsvoorwaarden
Wil jij een opleiding komen volgen bij Nailbar? Graag willen wij je erop attenderen dat we opleidingsvoorwaarden hebben. Deze zijn hier te lezen. Met het doorzetten en volgen van een opleiding ga je dus akkoord met deze voorwaarden.

Locatie
Onze opleidingen vinden plaats bij ons op locatie:
De Amert 126
5462 GH  Veghel

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze of een andere opleiding? Dan mag je altijd bellen naar 0413 – 76 91 14 of mail naar info@nailbar.nl.