Cursus: Nailknowledge 3D Anatomie

Leer de essentiële theorie die nodig is voor een carrière als nagelprofessional. Door volgens een unieke methode alle 3 de Masterclasses te volgen, kan je met je kennis en begrip je Nail Knowledge Diploma behalen.

Deze zeer leerzame online cursus bestaande uit 16 lessen is samengesteld door Marian Newman met hulp van Doug Schoon en Vitaly Solomonoff en is voorzien van Nederlandse ondertiteling.

 

Elke stylist beginnend of ervaren kan op eigen initiatief de masterclasses volgen en elke hobbyist kan op laagdrempelige wijze toch voldoende basiskennis op doen om verantwoord nagels te behandelen. En dit allemaal op je eigen tempo en wanneer je maar wil. Je kunt de video’s keer op keer bekijken en zo de kennis goed tot je nemen.

Je krijgt van ons bericht met log-in gegevens om de online cursus te volgen.

Waar zijn de ondertitels?

Ga met de muis over het scherm en dan verschijnt rechtsonder een knop ‘CC’, waar je op kan klikken.

Hoe lang kan ik de cursus van NailKnowledge zien?

Je hebt levenslang toegang tot de cursus en kan deze zo vaak herhalen als je wilt.

Hoe lang duurt de cursus?

Er zijn 3 Masterclasses met elk 5 of 6 Lessen, 16 in totaal. De lessen zijn van 10 minuten tot meer dan 30 minuten. Je kan zelf bepalen hoe lang je wilt leren. Er is meer dan 5 uur aan video om van te genieten, maar er zijn veel kennispunten en kennistoetsen die je moet halen voordat je verder kan gaan. We raden je aan de tijd te nemen en de lessen een paar keer te bekijken om optimaal gebruik te maken van de cursus.

Wat gebeurt er als ik niet slaag voor de Kennistoets?

Je kan dit zo vaak proberen als je nodig hebt.

Wat is het diploma-examen?

Dit is een examen van 30 vragen over elk van de Masterclasses. Om dit te halen moet je 80% behalen. Er wordt een tabel gemaakt die je laat weten hoe je het voor elk onderwerp hebt gedaan.

Wat gebeurt er als ik het diploma-examen niet haal?

Je krijgt een nieuwe poging aangeboden en de geproduceerde tabel laat je zien op welke gebieden je niet bent geslaagd. We raden je aan de specifieke lessen opnieuw te bekijken om er zeker van te zijn dat je het onderwerp begrijpt. Als je de 2e poging niet haalt, kun je deze 2 weken niet opnieuw doen, dus gebruik de tijd om terug te keren naar de cursus.

Wat gebeurt er als ik slaag voor mijn diploma-examen?

Uw diplomacertificaat wordt gegenereerd, waarna je het kan downloaden en afdrukken.