Gelish Soak Off Gel Polish 1-daagse

Gelish Soak Off Gel Polish is uitermate geschikt als nagelstyliste en pedicure zijnde, maar ook voor kapsters en schoonheidsspecialistes is het een extra behandeling om je nieuwe of bestaande klanten aan te bieden. Hierdoor kun je dus extra inkomen verwerven. We zijn ervan overtuigd dat dit product een aanvulling zal zijn op jouw huidige dienstverlening, maar ook voor dames die graag hun nagels lakken in hun huiselijke omgeving. Schrijf je daarom nu snel in voor een van onze workshops!

Tijdens de workshop met Gelish Soak Off Gel Polish leer je stapje voor stapje hoe je in zeer korte tijd natuurlijke nagels kunt voorzien van een Gelpolish (semi-permanente lak), waar jij of jouw klant zeker 21 dagen plezier van zal hebben. De Gelpolish bladdert niet af, verkleurt niet, is anti-allergisch en krasvrij. Naast het perfect lakken van de nagels leer je ook alle andere mogelijkheden die Gelish Soak Off Gel Polish te bieden heeft, zoals het maken van een prachtige French Manicure en/of Pedicure en designs. Voor deze workshop is het niet noodzakelijk om ervaring te hebben in nagelstyling.

We werken op tips, je hebt dus geen model nodig.

Opleidingsvoorwaarden
Wil jij een opleiding komen volgen bij Nailbar? Graag willen wij je erop attenderen dat we opleidingsvoorwaarden hebben. Deze zijn hier te lezen. Met het doorzetten en volgen van een opleiding ga je dus akkoord met deze voorwaarden.

Locatie
Onze opleidingen vinden plaats bij Gail’s Nail Academy.
Van Haestrechtstraat 14 B
5051 VD  Goirle (nabij Tilburg)

Meer informatie?
Wil je meer informatie over deze of een andere opleiding? Dan mag je altijd bellen naar 013-8228292 of 06-23000304 of een mailtje sturen naar info@gailsnailacademy.nl