Over Nailbar

Nailbar is in 2010 opgericht door Betty Petrovic Plantaz (midden op de foto). Wat begon als een goed geoliede webshop is inmiddels uitgegroeid tot een officieel importeurschap van Hand & Nail Harmony Nederland en Morgan Taylor.

Met ruim 25 jaar werkervaring in de nagelbranche, mag je Betty een ‘nageladdict’ in hart en nieren noemen! In binnen- en buitenland verdiende Betty al haar sporen als docent voor grote bedrijven, leidde ze docenten op van Moldavië tot Dubai en jureerde ze als INJA-gecertificeerd jurylid diverse internationale nagelwedstrijden. Voor Betty was het al snel duidelijk: ‘nothing but Gelish’, want dit is het meest innovatieve merk dat ze kent. Haar drijfveer is het vak nagelstyling steeds verder te professionaliseren en een merk als Gelish is daarin toonaangevend.

Samen met haar enthousiaste managers Angela (Rechts) en Jolijn (nieuwe collega, staat niet op de foto) kun je bij Nailbar rekenen op een perfecte service, klantgerichte en persoonlijke aanpak met een no-nonsense mentaliteit. Nieuwe én bestaande klanten krijgen de aandacht die ze verdienen!