Gelish Polygel

Gelish Soak-Off Gel Polish werd in 2009 geïntroduceerd in de beautybranche. Je brengt het aan als een nagellak, maar is duurzaam als een gel. Hierin waren zij een van de eerste. Bekroond met verschillende awards wordt Gelish nog steeds als meest toonaangevende Soak-Off Gel Polish ter wereld gezien. Het is meer dan alleen een merknaam. Het is een standaard voor salons die kwaliteit willen leveren! Daarom kwam Gelish met de Polygel!


Life is Beautiful

Gelish PolyGel is dé beste oplossing voor nagels, klanten en professionals! Waarom? Gelish PolyGel is een handige alles-in-één formule waarmee je in drie eenvoudige stappen perfecte nagels creëert. In september 2017 is dit fantastische product geïntroduceerd door Nailbar op Beauty Trade Festival in de Jaarbeurs Utrecht.


Danny Haile

Ben jij een professional en wil je alleen het allerbeste voor je klanten? Dan is Gelish PolyGel hét perfecte product voor jou! De grootste doorbaak op het gebied van kunstnagels! Polygel is een all-in-one formule en behoort tot de gels. Weg met de stank van acryl! Polygel ruikt namelijk heerlijk naar watermeloen!

In de Polygel worden de voordelen van Hard Gel en Acryl samengevoegd en de nadelen zijn achterwege gelaten. Doordat het product hypoallergeen is worden allergieën geminimaliseerd. Doordat je zo lang kunt stileren als je zelf wilt, geeft dit je een ongelimiteerde verwerkingstijd. Het product hardt pas uit als deze in de lamp is uitgehard. Salonklanten ervaren het als een prettig product, omdat er weinig sprake is van ‘heat spikes’ en omdat het erg licht voelt op de nagels.
Ook het vijlen is een makkie met Polygel! De stofdeeltjes zijn zwaarder dan die van Acryl en Hard Gel en daardoor zakt het vijlsel gelijk naar beneden. Polygel is een redelijk zacht product, waardoor vijlen een stuk minder nodig is.

De maker van Gelish, Danny Haile, blijft zichzelf uitdagen om nog gebruiksvriendelijkere producten te ontwikkelen. “Gelish PolyGel is the best of both worlds”.


Hoe werkt het?


Meer informatie?

Er zijn verschillende opleidingen te volgen voor Polygel. Klik hier voor meer informatie over de 7-daagse opleiding en hier voor de omscholing! Toch liever wat meer informatie? Dat is geen enkel probleem. Wij staan je graag te woord! Wij zijn te bereiken via 0413-769114 of info@nailbar.nl.

Producten zijn hier te bestellen!