Nagellampen

Filters

Om gelnagels of gellak uit te harden is een goede nagellamp noodzakelijk. Wij hebben diverse soorten nagellampen die nodig zijn voor verschillende soorten nagels. Zo kunt u kiezen uit tunnellampen voor Gelish en soak off gel producten, voor UV-lampen, maar ook LED lampen voor het uitharden van gelpolish.

Soorten

De Gelish 18G LED Light Plus is ook geschikt voor het uitharden van teennagels. Door de brede opening kan er gemakkelijk een voet in geplaatst worden. Als de lampen aan vervanging toe zijn, kun je bij Nailbar ook terecht voor een replacement tray.

Naast de standaard modellen hebben we ook mini modellen in ons assortiment. Deze lampjes zijn zeer geschikt om mee te nemen en leveren wij inclusief USB kabel.

Doordat sommige nagellampen een timer bevatten, is het niet meer nodig om de tijd bij te houden. De timer is op verschillende tijden in te stellen.

De lampen vallen in uiteenlopende prijsklassen en categorieën, waardoor er altijd wel een lamp naar uw wens bij zit. Bestellingen boven de €50,- worden gratis thuisbezorgd.

Alle 6 resultaten