Gelish Go File Hybrid Electric File

Gelish Go File Hybrid Electric File

De Gelish ‘Go File’

Waarom de Gelish “GO FILE”?

Deze échte krachtpatser draait 35.000 toeren per minuut zonder terugval in kracht. Met een super klein Power Dock (13-10 cm) en een ultra dun lichtgewicht handstuk is de frees zelfs geschikt voor de kleinste handen. Een accu die 8-10 uur meegaat zonder kracht te verliezen en waar je tijdens het opladen gewoon verder mee kunt werken. Die ook nog eens automatisch af slaat bij overbelasting. Terwijl je, jouw telefoon oplaadt in de ingebouwde USB-poort en er ondertussen door middel van licht aan wordt gegeven hoe vol je accu is. De frees is super stil, geeft geen vibraties, is bestand tegen aceton en niet te vergeten: het is een juweeltje in je salon!
DO I NEED TO SAY MORE? ……….. ABSOLUTELY!

Bij zo’n geweldig apparaat hoort een geweldige training.

Niet zomaar een freescursus, maar 2 dagen intensieve theorie en praktijk om alles te behandelen en te oefenen wat je nodig hebt om met de GO FILE veilig en vol vertrouwen je klanten te vijlen. Leer de technische aspecten van je apparaat, de omgang met je GO FILE, welke bitjes voor welk kunstnagelsysteem, welke snelheid te gebruiken bij welk deel van je behandeling, etc. Samen met de juiste technieken zorgt dit ervoor dat je met een gerust hart je klanten zonder beschadigingen aan de nagel kunt behandelen en zo heb je jarenlang plezier van je GO FILE.

  • Kies je voor de beste kwaliteit dan kies je voor Gelish;
  • Kies je voor een super de luxe uitstraling in je salon dan kies je voor Gelish;
  • Kies je voor innovatie en een goed ontwikkeld product dan kies je voor Gelish;
  • Zoek je alles ineen dan kies je voor de “GO FILE” natuurlijk van Gelish!

 

FAQ

  1. Veel elektrische vijlen hebben 30-35.000 toeren per minuut wat is het verschil met de GO FILE?
    Veel elektrische vijlen raken verstopt en stoppen ermee. De Go File wordt ondersteund door echte koppel en heeft hoogwaardige Japanse lagers. Die gecombineerde kracht zorgt ervoor dat je feilloos door alle systemen vijlt zonder storingen die met andere apparaten vaak voorkomen.
  2. Waarom zou ik een portable elektrische vijl willen?
    Door mobiel te zijn met je frees kun je zelfs superhandig pedicure behandelingen uitvoeren zonder je apparaat te verplaatsen en wanneer je ambulant werkt, geeft het je de vrijheid om de hele dag te werken zonder met een heel apparaat onderweg te zijn.
  3. Hoe lang duurt het opladen van de GO FILE en hoe lang kun je met een volle accu werken?
    Het volledig opladen van de accu duurt 3 uur. Terwijl je oplaadt kun je gewoon doorwerken. Met een volle accu kun je 8-10 uur zorgeloos werken. En zo niet, dan laadt je je telefoon op.
  4. Hoe weet ik wanneer ik de accu op moet laden?
    De verlichte indicator geeft aan hoeveel accu vermogen er over is.

 

We vragen je rekening te houden met de Nederlandse instructies en veiligheid voorschriften. Voor sommigen zal dit vanzelfsprekend zijn, maar toch willen we jullie hiervan voorzien. Deze zijn HIER te downloaden.

Ben je nieuwsgierig geworden of kun je niet meer wachten? De Go File is HIER te bestellen.